viernes, 18 de septiembre de 2009

Situació actual de l'Espiga

En aquests moments que la crisi sacseja tant la nostra societat, l’Espiga Solidària continua en la seva tasca amb tanta o més intensitat, tot i haver quedat orfes dels Ajuts de la Creu Roja, seguim cercant i sortosament trobem nous proveïdors i això permet eixamplar el nostre camí d’acció.

Fer sortides setmanals a Sant Cugat del Vallés, a Vic i puntualment al Cotolengo de Barcelona, Badalona i sense oblidar les nostres comarques gironines.

Hem rebut productes de Tarragona i Cambrians, gràcies els contactes de recerca que tenim.

Aquest estiu igual que l’anterior hem recollit una gran quantitat de verdura que en Josep Maçanet de la Selva, ens ha ofert del seu hort, aprofitem aquest espai per donar-l’hi moltes gràcies.

Estem contents però tota aquesta tasca la devem principalment , en Joan, en Miquel, l’Abel i en Fernando que són els que amb la furgoneta recullen i entreguen el gènere, a part de l’altre Miquel que entrega a les Entitats que passen per Riudarenes a recollir els seus lots.

Estem oberts a tot el que se’ns vulgui oferir; aliments, llençols, mantes,etc... el que més agrairíem és arròs, oli, llegums, pasta i sucre.

Podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic :
espigasolidaria@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario