lunes, 8 de noviembre de 2010

Carta, publicada al Punt Diari el dia 6/11/10 .Comentar que el peix ha estat entregat a Càritas, mitjançant el vehicle de l'Espiga Solidària.
Pesca social
06/11/10 02:00 -
'
CARLES FONT, DELEGAT TERRITORIAL A GIRONA DE LA FECDAS (FEDERACIÓ CATALANA D'ACTIVITATS SUBAQUATIQUES)

Malauradament, les activitats que fan els pescadors submarins no són notícies rellevants per ser publicades. Sí, aquells que sovint reben crítiques negatives perquè pesquen selectivament els peixos grans. Vaja, com si fos tan fàcil, això de capbussar-se i pescar en apnea. Per això, des d'aquestes línies trameto els agraïments de centres i persones d'aquí, que mitjançant la Fundació Banc dels Aliments han rebut peix fresc de roca per a moltes persones necessitades. L'organització Càritas també ha col·laborat a netejar i preparar el peix per al consum.
Els pescadors submarins, a part de dedicar-hi gratuïtament el seu temps i esforç, han aportat dinamisme a l'economia local en generar tot tipus de despeses com hotels, restaurants, benzina... Admirable també ha estat que aquests esportistes fessin d'ambaixadors per tot Catalunya del missatge rebut aquests mateixos dies de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.
Moltes gràcies, doncs, Senyors Pescadors Submarins. Seguiu així!
Només em queda preguntar a aquells que sovint els critiquen: què feu vosaltres per la nostra societat?
Girona

No hay comentarios:

Publicar un comentario