lunes, 12 de enero de 2009

GRUP L'ESPIGA SOLIDÀRIA

GRUP L'ESPIGA SOLIDÀRIA



Una tasca humanitària



Qui som ?



L'Espiga Solidària neix arrel de les inquietuds d'una persona de les comarques gironines, traduïdes en una tasca d'ajut als necessitats, i del fet de compartir aquesta vocació amb altres companys que també volen el mateix. Per tal que aquesta obra que s'ha iniciat no es perdi i els seus beneficis perdurin en el temps, aquest grup decideix impulsar la creació de l'Espiga Solidària , entitat que es registra en el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 4963 i el NIF G-17839010.



Què fem ?



Durant els anys previs a la constitució de l'associació s'ha realitzat una tasca constant, consisten en trucar a la porta d'empreses i organitzacions, tot demanant donatiu dels productes que aquest fabriquen o comarcialitzen, i establint una roda periòdica de recollida d'espècies i la seva posterior distribució a les persones i comunitats necessitades.

Es tracta de tota mena de productes de primer necessitat, bàsicament alimentaris i tèxtils.



Què pretenem?



Naturalment, que el fruit d'aquest treballa arribi al màxim nombre de gent possible, ésser més eficaços i contribuir, en la mesura que ens sigui possible, a aconseguir millors condicions de vida per aquells que es troben sense prous medis.


Si tu vols, pots ésser un gra molt valuós d'aquesta espiga.
Si vols col.laborar o informar-te ho pots fer a través del nostre correu electrònic:
espigasolidaria@gmail.com
O bé al 972.472.107 Sr. Miquel Vicens .



No hay comentarios:

Publicar un comentario